Introduceti termenul cautat
Rezultate:

Programele de retea

Ierarhiile de protocoale, Proiectarea nivelelor, Servicii orientate pe conexiuni si servicii fara conexiuni, Calitatea serviciului, Relatia dintre servicii si protocoale, Modelul ISO-OSI, Modelul arhitectural TCP/IP, Standarde internationale, Retele fara conexiune, Retele orientate pe conexiune, Securitate.

Citeste mai mult

Modelul OSI

Datele sunt o reprezentare formala a faptelor, notiunilor sau instructiunilor intr-un mod formal, adecvat pentru comunicatie, interpretare sau prelucrare.

Citeste mai mult

Nivelul de aplicatie

Serviciul DNS (Domain Name System), Remote login (Telnet), HyperText Transfer Protocol (HTTP), Secure Electronic Transaction (SET).

Citeste mai mult

Simple Network Management Protocol SNMP

Securitatea informatiei in SNMP, Concepte de baza, Arhitectura SNMP, Procesarea mesajelor si modelul de securitate, Controlul accesului la MIB (Management Information Base)

Citeste mai mult

Transmisia datelor si legatura de date

Ansamblu compus din elementele a doua echipamente terminale de date, controlate printr-un protocol si care, prin intermediul circuitului de date care le interconecteaza, permit transferul datelor. Nivelul de legatura de date este realizat pe conexiunea fizica asigurata de un circuit, pentru a furniza un transfer fiabil pentru nivelul de retea sau, direct, pentru nivelul de aplicatie

Citeste mai mult